Dozator za vino La Sommeliere DVV6SS
Opis za Dozator za vino La Sommeliere DVV6SS
SPECIFIKACIJA:
Kapacitet: 6 boca
Samostojeća instalacija
Dizajn: srebrna
Sustav hlađenja: kompresor
Vrsta hladnoće: sustav kretanja zraka
Podesivi temperaturni raspon uporabe: 7°C-18°C
Elektronska regulacija
Termometar s bijelim digitalnim zaslonom
Bijela LED svjetla s prekidačem
2 staklena vrata
Tehničke karakteristike:
Godišnja potrošnja električne energije: 335 kWh
Klimatski razred: ST
Razina buke: 0 dB
Napon: 220-240 V
Ulazna snaga: 0 W
Vrsta plina: R600a
Dimenzije i težina:
Dubina: 50 cm
Širina: 67,5 cm
Visina: 63 cm
Težina: 49 kg
DVV6 dispenzer za vino omogućuje postavljanje šest boca u isto vrijeme na idealnu temperaturu za
posluživanje, zaštitu vina od oksidacije zraka i posluživanje vina u čaši u savršenim uvjetima. To znači da
se vino duže čuva, do tri tjedna nakon otvaranja. S funkcijom dvije zone možete postaviti oba odjeljka
neovisno jedan o drugome.
Uložak s dušikom jednostavno se postavlja i ima dvije neovisno podesive temperaturne zone.
Idealan za profesionalce, dozator vina uz čašu omogućuje vam posluživanje precizne doze vina uz
dovođenje na temperaturu okusa i zaštitu vaših vina od oksidacije. Njegovi podesivi čepovi mogu se
prilagoditi prema visini vaših boca; Jednom instalirano, svoje vino možete dostavljati kontinuiranim
pritiskom ili sustavom doziranja precizno izravno u čašu.
Ovaj dozator za vino u čaši omogućuje zaštitu vaših najdragocjenijih boca od oksidacije zraka.
Zahvaljujući sustavu za pohranjivanje dušika (CA05 kartuša kompatibilna 0,70L : do 40 boca - 2 kartuše
uključene) dulje čuvate kvalitetu okusa svojih vina; Vaše se boce tako mogu poslužiti do 3 tjedna nakon
otvaranja.
Kako bi vino povratilo sve svoje arome, mora se kušati na točno određenoj temperaturi. Dozator za vino omogućuje
istovremeno dovođenje do šest boca tipa Bordeaux od 75 cl do idealne
temperatura za kušanje (podesiva
između 7°C i 18°C). Njegove dvije temperaturne zone s neovisnim podešavanjem omogućuju vam da
dovedete nekoliko vrsta vina na idealnu temperaturu za kušanje u isto vrijeme.